28 veljače, 2010

Najmanji MP3 player iz Japana

Najmanji MP3 player iz Japana

Od sljedećeg tjedna u Japanu će se moći kupiti, prema tvrdnjama proizvođača, najmanji MP3 player na svijetu – Micro Sport Japanese MP3 Player. Uređaj se sastoji od 2 samostalne slušalice povezane kabelom koji se smješta oko vrata. Micro Sport Japanese MP3 Player se na računalo spaja preko USB.



Na jednoj slušalici se nalazi jedna tipka preko koje možete reproducirati glazbu i regulirati glasnoću. Ugrađeno je 4 GB memorije i punjiva baterija, a uređaj se na japanskom tržištu prodaje po cijeni od $80.

27 veljače, 2010

Tipkovnica otporna na tekućine

Tipkovnica otporna na tekućine

Američki proizvođač periferije Econo-Keys izdao je novu tipkovnicu EKB-97-TP namijenjenu težim radnim uvjetima. Tipkovnica ima ukupno 97 tipaka i integrirani touchpad, a upotrebu u uvjetima sa slabim osvjetljenjem olakšava LED pozadinsko osvjetljenje tipki plave boje.



Tipkovnica je otporna na zalijevanje i potapanje u vodi, i može podnijeti i izbjeljivač, alkohol, bolničke dezinficijense, korozivne i abrazivne tekućine, kiseline, prašinu, prljavštinu i pijesak te ekstremne temperature.

Tipkovnica se na računalo povezuje USB sučeljem, a kompatibilna je s Windowsima. Košta $196, a isporuke kreću početkom ožujka.

Izvor: Econo-Keys

Više...

24 veljače, 2010

Download PC-BSD 8.0

Download PC-BSD 8.0

Značajke PC-BSD 8.0 (Hubble Edition), pokreće FreeBSD 8.0-RELEASE-P2, i KDE 4.3.5.
U slučaju da ne znate puno o PC-BSD OS-u, to je slobodan operativni sustav. Kao i svaki moderni sustav, možete slušati svoju omiljenu glazbu, gledati filmove, raditi s office dokumentima isl.
Nova verziju PC-BSD 8.0 sadrži brojna poboljšanja. Neka od glavnih poboljšanja sadrže: podrška za 3D ubrzanje sa NVIDIA driverima na amd64, ažurirani Software Manager koji omogućuje instaliranje aplikacija direktno, pokretanje u Live modu direktno sa DVD-a, itd.



Download PC-BSD 8.0

Facebook uskoro u tekstualnoj verziji

Facebook uskoro u tekstualnoj verziji
Facebook je najavio lansiranje tekstualne verzije Facebooka pod imenom Zero. Zero će se pojaviti za nekoliko tjedana i prvenstveno će biti namijenjen mobilnim korisnicima. Osim korisnicima mobitela, Zero će biti koristan i onima sa sporom vezom na Internet. Nakon nedavnog redizajna stranice, ova verzija Facebooka bi trebala privući nove korisnike, te stare držati spojenima na Facebook gotovo cijelo vrijeme.





Nema više golotinje na iPhoneu

Nema više golotinje na iPhoneu
Apple je krenuo izbacivati aplikacije sa seksualnim sadržajem iz iPhone aplikacija. Sve je krenulo od aplikacije Wobble iBoobs, koja omogućuje da na slici neke žene označite grudi i gledate ih kako poskakuju. No, još je mnogo toga nejasno u Appleovoj politici prema ovom tipu aplikacija.



S druge strane, u aplikacijama još uvijek boravi Playboyeva aplikacija, pa je sada pitanje hoće li Apple i dalje imati dvostruke standarde ili će i tu aplikaciju ukloniti iz App Storea.

YouTube odbacuje podršku za Internet Explorer 6

YouTube odbacuje podršku za Internet Explorer 6
YouTube od 13. ožujka 2010. službeno više neće podržavati Internet Explorer 6. U dokumentu YouTube Help je točno naveden ovaj datum.



Google

22 veljače, 2010

Facebook 1.2 za Windows Mobile dostupna za download

Download Facebook 1.2 za Windows Mobile

Najnovije izdanje Facebook za Windows Mobile verziju 1.2 je sada dostupna za besplatno preuzimanje. 1.2 Facebook za Windows Mobile vam omogućuje slanje poruka vašim prijateljima koji su na kontakt listi, upload slika i videa na Facebook koje su uhvaćeni od strane vašeg mobitela, upravljanje vašim profilom, upisivanje, itd.



Download Facebook 1.2 za Windows Mobile

Download Google Earth za Android platforme

Download Google Earth za Android platforme

Mobilna verzija Google Earth za Android platforme uključuje mnoge značajke desktop verzije.



Download Google Earth za Android platforme

21 veljače, 2010

Jotti's malware scan - tražite datoteke koje su zaražene virusom

Jotti's malware scan - tražite datoteke koje su zaražene virusom
Jotti's malware scan je besplatni web servis pomoću kojega možete tražiti određene datoteke za viruse s više od 20 vodećih antivirusnih programa. Jednostavno browsajte do sumnjivih datoteka i dobiti ćete rezultate!



Jotti's malware scan skenira datoteke s više od 20 vodećih protuvirusnih programa.

17 veljače, 2010

Prvi hrvatski 3D film

hrvatski 3D film Iva Šulentić Anita Berisha Zoran Pribičević Mario Valentić

Snimljen je prvi hrvatski 3D film "Smash!". Redatelj je Zvonimir Mikšić.
Premijera se očekuje za nekoliko mjeseci.
Glumci: Iva Šulentić, Anita Berisha, Zoran Pribičević, Mario Valentić, ...

Video na YouTube:





16 veljače, 2010

5 godina YouTube

5 godina YouTube
Domena YouTube.com registrirana je 14. veljače 2005. godine, a osmislila su ga Steve Chen, Chad Hurley i Jawed Karim.
Google je tijekom listopada 2006. godine za tek nešto više od godinu dana star servis izdvojio značajnih 1,65 milijardi dolara.
U ovih 5 godina YouTube stalno unapređuje svoj servis dodavanjem novih mogućnosti.



Službeni blog YouTube

Download dopuna stabilnosti kb980028 za Microsoft Office 2010

Download dopuna stabilnosti kb980028 za Microsoft Office 2010
Prva dopuna stabilnosti za Microsoft Office 2010 Beta je dostupna za download. Ova dopuna pruža najnovije ispravke za Microsoft Word 2010 Beta 32-bit i za Microsoft Word 2010 Beta 64-bit. Osim toga, ova dopuna sadrži poboljšanja stabilnosti i performansi.



kb980028

15 veljače, 2010

Download besplatni program VideoraiPhone Converter

Download besplatni program VideoraiPhone Converter
Videora iPhone Converter je besplatni program koji vam omogućuje pretvorbu video datoteka, YouTube video, filmove i DVD za iPhone. Ovaj program može pretvoriti sve tipove video datoteka (AVI, DivX, XviD, FLV, x264, VOB, MPEG, DVD, YouTube, itd.) u pogodne video formate (MPEG-4, H.264) koji se pokreću u iPhone. Ovaj program je dostupan za Windows i Mac.



Download besplatni program VideoraiPhone Converter

Download Moyea Free Flash Downloader - skinite SWF/FLV datoteke sa web stranica

Download Moyea Free Flash Downloader - skinite SWF/FLV datoteke sa web stranica
Moyea Free Flash Downloader je besplatni program koji omogućuje skidanje flash SWF i FLV datoteka (animacije, filmovi, video klipovi, igre) sa web stranica.



Download Moyea Flash Downloader

Download Picasa Album Downloader - skinite Picasa albume i slike

download besplatni programi Picasa Album Downloader slike

Picasa Album Downloader je odlični besplatni alat za skidanje albuma i slika sa Google Picasa. Picasa Album Downloader omogućuje pregled liste albuma po korisniku i dozvoljava skidanje cijeloga albuma u svega nekoliko klikova.



Download Picasa Album Downloader

Nova Chrome beta verzija za Mac podržava dodatke

Nova Chrome beta verzija za Mac podržava dodatke
Chrome beta verzija za Mac je objavljena u prosincu 2009. godine. Od tada preglednik je pod opsežnim pokusima i Google je napokon dodao nove mogućnosti za Chrome beta za Mac, koja će omogućiti Mac korisnicima da uživaju u podršci dodataka, tako da će Mac korisnici sada biti u mogućnosti instalirati više od 2000 dodataka koji su dostupni za Chrome.



Download Chrome za Mac

Službeni Chrome blog

2 video klipa na YouTube:





14 veljače, 2010

Download besplatni font IbarraReal od Microsofta

Download besplatni font IbarraReal od Microsofta
IbarraReal font je elegantno dizajnirani font mješavina stare španjolske tradicije i modernog vremena. Kreirao ga je Joaquin Ibarra u 1780. godini.

Ibarra Real-Bold, Ibarra Real-BoldItalic, Ibarra Real-Italic i Ibarra Real-Regular su dostupni za download u OTF formatu.



Download besplatni font IbarraReal od Microsofta

Download besplatni program za Mac OS X - TubeTV

TubeTV YouTube video iPhone Mac OS X download besplatni programi

TubeTV je besplatni program za Mac OS X Tiger i Leopard koji pretvara YouTube video i mnoge druge flash video klipove u format pogodan za gledanje videa u iPhone.



Download besplatni program TubeTV

11 veljače, 2010

Ispravite Windows 7 Blue Screen of Death (BSOD) Error STOP: 0×0000000A

windows 7 blue screen of death error

STOP: 0×0000000A (parameter1, parameter2, parameter3, parameter4) IRQL_NOT_LESS_OR_EQUA

Kompjuter koji pokreće Windows 7 povremeno se ruši i prima poruku greške sa plavim ekranom smrti.

Microsoft je izdao hotfix za ispravak ove greške.



Download HotFix302249 za Windows 7/Windows Server 2008 R2

Instaliranje Windows 7 iz Windows Mobile 6.5 - video tutorial

Instaliranje Windows 7 iz Windows Mobile 6.5 - video tutorial
Instaliranje Windows 7 iz Windows Mobile 6.5, video na YouTube:





Safety Mode na YouTube vam daje više kontrole nad djecom

YouTube safety mode video djeca

Neki sadržaji (nasilje kod političkih protesta, ratovi, isl.) definitivno nisu primjereni djeci. Tako da je YouTube odlučio ugraditi "Safety Mode". Svim registriranim korisnicima omogućio je korištenje ovog filtera, odnosno načina prikaza sadržaja koji onemogućuje reprodukciju video isječaka koji nisu primjereni djeci.
Kako biste uključili ovaj filter na bilo kojoj stranici, idite na dnu stranice i kliknite na "Safety Mode Is Off", nakon čega će vam se otvoriti opcija za uključivanje. Odlogirajte se sa YouTube te ponovo ulogirajte i opciju više neće biti moguće isključiti bez lozinke koju koristite na YouTube.



Video na YouTube:



10 veljače, 2010

Download WordPress za iPhone verzija 2.2

Download WordPress za iPhone verzija 2.2

WordPress za iPhone aplikacija omogućuje korisnicima da lako blogaju u pokretu sa njihovim iPhone ili iPod Touch uređajima. Sa ovom 2.2 verzijom, korisnici sada mogu odgovoriti na komentar na njihovim blogovima, uređivati komentare i brzo vidjeti koji su novi komentari jer verzija 2.2 dodaje oznaku za nove stavke u popisu komentara. Ovaj novi iPhone update će pomoći korisnicima da bolje upravljaju njihovim WordPress blogovima boljim rukovanjem nad sekcijom komentara.



Download WordPress za iPhone verzija 2.2

Google Buzz nova društvena mreža integrirana u Gmail

Google Buzz Gmail

Danas je pokrenut Google Buzz, novi način za početak razgovora o stvarima koje su vam zanimljive, npr. možete dijeliti fotografije, video, linkove, komunicirati sa prijateljima, mjenjati status i još mnogo toga kao što radite na druge internetske društvene mreže poput Facebooka, MySpace, itd.

Buzz je ugrađen u Gmail tako da ništa ne trebate postaviti - automatski slijedite ljude s kojima ste u kontaktu preko e-mail pošte ili chata.



Video na YouTube:



Download Twitter DM Deleter - brisanje više poruka u Twitteru

Download Twitter DM Deleter - brisanje više poruka u Twitteru
Twitter DM Deleter je prijenosni besplatni alat iz ToThePC koji omogućuje brzi pregled i brisanje poruka sa vašeg Twitter korisničkog računa. Možete vidjeti sve izravne poruke, a zatim odabrati nekoliko ili sve te ih izbrisati sa jednim klikom na gumb.



Download Twitter DM Deleter

Opera Mini za iPhone će biti predstavljena na Mobile World Congress u Barceloni

Opera Mini iPhone Mobile World Congress Barcelona

MWC (Mobile World Congress) je najveća svjetska izložba za mobilne industrije i kongres gdje glavni nadzorni odbori predstavljaju mobilne operatere, dobavljače, vlasnike i sadržaje iz cijelog svijeta. Kongres će trajati od 15 veljače do 18 veljače.



Tvorac popularnog mobilnog internet preglednika, Opera Software, planira objaviti novi Opera Mini za iPhone na MWC 2010. Opera će također predstaviti više o njihovim aplikacijama koje uključuju: Opera Mobile 10 beta 3 na Symbian S60 i Windows Mobile, Opera Mobile 10 beta se pokreće na Androidu, itd.

LINK

06 veljače, 2010

SublimeVideo - HTML5 video player

SublimeVideo - HTML5 video player

Novi HTML video player, SublimeVideo radi u Chrome 4.0+, Safari 4.0+ i IE (s Chrome Frame) bez dodatka. Firefox još nije podržan. Za one koji se pitaju kako ovaj i slični playeri mogu utjecati na iPhone i iPad sa nedostatkom flasha, izvještavaju da SublimeVideo player teče iznimno glatko na iPhone OS 3.1.3. I sam Steve Jobs (suosnivač tvrtke Apple Computer) je rekao kada ga se pitalo o Adobe i nedostatku flasha na Apple mobilnim uređajima, da je HTML5 budućnost. SublimeVideo je definitivno bljesak onoga što bi moglo zamjeniti flash za iPhone i iPad u mjesecima koji dolaze.



SublimeVideo - HTML5 video player

Gledajte legalno visoko kvalitetne TV serije i crtane filmove online

Gledajte legalno visoko kvalitetne TV serije i crtane filmove online
TVGorge je web stranica koja traži visoko kvalitetne cijele isječke iz raznih epizoda popularnih američkih TV emisija, TV serija, crtanih filmova i dozvoljava korisnicima da ih gledaju.

Dakle možete gledati ove TV serije: Kosti, 24, Zakon braće, Chuck, CSI, CSI Miami, CSI NY, Prijatelji, Heroji, Lost, NCIS, Smallville, Mentalist, Ružna Betty, itd., i crtane filmove: South Park, The Simpsons, itd.



TVGorge

Download besplatni program DVD to iPhone Movie Converter

Download besplatni program DVD to iPhone Movie Converter
DVD to iPhone Movie Converter je besplatni program koji brzo sa jednim klikom pretvara DVD filmove u video formate kompaktibilne sa Apple iPhone na Windows ili Mac kompjuteru. Također može izdvojiti DVD audio trake u MP3 format koji može svirati na iPhone.



Download besplatni program DVD to iPhone Movie Converter

Download AviPreview - pregled djelomično skinutih filmova

besplatni programi download AviPreview video

AviPreview je besplatni program koji vam omogućuje pregled djelomično skinutih filmova. Ovaj besplatni program podržava slijedeće video formate: AVI, DivX, MPG, MPEG i VideoCD. Također možete gledati video koji je u fazi skidanja.



Download AviPreview

Download Movist - alternativa VLC media playeru na Mac OS X

Download Movist - alternativa VLC media playeru na Mac OS X

Većina Mac korisnika vrlo brzo shvati da video player QuickTime Player nije sposoban sa rukovanjem mnogim različitim video datoteka. Međutim, dok za dugo vremena VLC media player je standardan player koji je vrlo jednostavan za korištenje i kompatibilan s većinom vrsta datoteka, Movist pruža alternativu koji bi mu mnogi Mac korisnici mogli dali prednost.

Movist pruža svježi osjećaj bliže izvornom Mac korisničkom sučelju. Sa isto toliko funkcionalnosti i pogodnih opcija kao VLC, kao open source projekt na Google Code, ovo bi mogao biti jedini video player koji će uzeti krunu VLC playeru koju je održao za toliko godina na Mac.



Download Movist

Download PortableOS – prijenosni pokretač operativnih sustava

Download PortableOS – prijenosni pokretač operativnih sustava

PortableOS je besplatni alat koji vam dozvoljava da isprobate drugu distribuciju Linuxa bez potrebe instaliranja. PortableOS je prijenosni pokretač operativnih sustava.

Želite isprobati Linux ili drugi OS? Sa PortableOS je vrlo jednostavno i sigurno.
Samo označite OS i PortableOS će skinuti i pokrenuti direktno na Windows-E. Budući da je prijenosan, možete ga kopirati na vaš USB i tako imati vaš OS svo vrijeme.



Download PortableOS

Download Fring sa odsada 3G video pozivima

Download Fring 3G internet video

Fring je mobilna Internet zajednica i komunikacijska usluga koja omogućava prijateljima da se povežu i podijele iskustva. Koristeći Internet vezu, možete komunicirati s prijateljima na svim omiljenim društvenim mrežama, uključujući Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo! i AIM. Možete slušati glazbu s Last.fm prijateljima, provjeriti što je novo na Facebooku, primati obavijesti o novim Gmail e-mail porukama, itd.

Nedavno, Fring ima lijepo ažuriranje koje ne samo da će omogućiti korisnicima da komuniciraju, nego i mogu napraviti video i glasovne pozive preko 3G veze.



Download Fring

Video na YouTube:



05 veljače, 2010

Download WordPress 1.0 za Android

Download WordPress 1.0 za Android

Za one koji uživaju u bloganju i koriste Android mobilne telefone, stigla je savršena novost za njih - WordPress App - aplikacija za Android mobilne telefone.

Glavne značajke: pristup u konfiguriranju i upravljanju višestrukih blogova, moderiranje komentara uključujući sposobnost pisanja komentara, omogućava kreiranje i uređivanje upisa, kategorija, oznaka i slika, kreiranje i uređivanje stranica, prikazuje obavijesti za nove primljene komentare, itd.



Download WordPress 1.0 za Android

Download WordPress 1.0 za BlackBerry

Download WordPress 1.0 za BlackBerry
Open source CMS - WordPress aplikacija za BlackBerry je dostupna za download.

Što to znači za redovite korisnike WordPressa?

Lakši i stabilni put u pristupu i izmjeni WordPress web stranica i blogova. Vaša web stranica se može sada održavati u pokretu!

Glavne značajke: možete snimiti i upload video iz vašeg BlackBerry mobilnog telefona, podržani video formati su 3GP i 3G2, podržava HD video servis VideoPress, poboljšana ukupna brzina i stabilnost,...



Download Wordpress za BlackBerry 1.0

Download Skype 1.3 za iPhone

Download Skype 1.3 za iPhone

Zadnja verzija Skype 1.3 za iPhone ima nekoliko novih i poboljšanih značajki, pejzažni mod za IM, indikator kvalitete poziva, savjete i upute za korisnike koji se prvi put susreću sa Skype, itd.



Download Skype 1.3 za iPhone

Download iTunes 9.0.3 za Windows i Mac

Download iTunes 9.0.3 za Windows i Mac
Prošlo je dosta vremena otkad je Apple izdao update za iTunes. Zadnji iTunes, verzija 9.0.2 je objavljena u listopadu 2009. godine. Sada je ovdje iTunes 9.0.3 dostupan za download za Mac i Windows.



Download iTunes 9.0.3 za Windows i Mac

Download Firefox Mobile za Maemo 5 OS

Download Firefox Mobile za Maemo 5 OS Nokia N900

Firefox je sada dostupan za Maemo 5 OS korisnike i vlasnike Nokia N900. Mozilla je konačno predstavila prvu službenu verziju svog Firefox web preglednika za mobilne uređaje.

Ova mobilna verzija sadrži mnoge značajke desktop verzije web preglednika. Također su uključeni dodaci "Addons", koji su glavni razlog za svjetsku dominaciju desktop verzije svih ovih godina. Ima oko 40 dodataka za sada. Možete ih skinuti na Firefox Mobile web stranici.



Download Firefox Mobile ili posjetite Firefox.com/mobile iz vašeg mobilnog uređaja.

Nokia N900 Maemo hack, pokretanje Mac OS X 10.3

Nokia N900 Maemo hack, pokretanje Mac OS X 10.3
Nokia N900 Maemo pokreće Mac OS X, video na YouTube:





Dual Boot, Nokia N900 Maemo OS i Android

Dual Boot, Nokia N900 Maemo OS i Android
Video na YouTube, dual boot Nokia N900 Maemo i Google Android OS:





Download RedsnOw 0.9.4 za JailBreak iPhone i iPod Touch

Download RedsnOw 0.9.4 za JailBreak iPhone i iPod Touch
Verzija RedsnOw 0.9.4 je izdana i može se koristiti za Jailbreak zadnjeg firmware od iPhone i iPod Touch. Strogo se savjetuje da pazite što radite jer možete Jailbreak vaš softver ali ne i otključati zadnji firmware.



Download Redsnow 0.9.4 za Windows
Download Redsnow 0.9.4 za Mac

04 veljače, 2010

Gmail Chrome ekstenzije

Google Mail Checker Google Chrome ekstenzije

Google Mail Checker Google Chrome ekstenzije



Google Mail Checker je ekstenzija koja vam dodaje mali gumb pored adresne trake u Google Chrome koja pokazuje nepročitane poruke u vaš inbox. Google Mail Checker također omogućava pristup vašoj pristigloj pošti sa samo jednim klikom.

Također tu je i Send from Gmail (by Google). Također se dodaje novi gumb pored adresne trake koji vam olakšava slanje e-mail poruka izravno iz Gmaila.

Postoji još Gmail ekstenzija. Ekstenzije za Google Chrome su dostupne za sve Windows korisnike. Za Linux korisnike ekstenzije su dostupne u beta kanalu, dok za Mac korisnike uskoro stiže beta.

Izvor: Official Gmail Blog: Gmail Chrome extensions

02 veljače, 2010

Download Scan2pdf - pretvorite skenirane dokumente u PDF

Download Scan2pdf - pretvorite skenirane dokumente u PDF
Koliko puta ste željeli pretvoriti vaš skenirani dokument u PDF format datoteke?
Normalno izlazni format iz skenera je u obliku slike, ali se može lako pretvoriti u PDF format koristeći jednostavan besplatni alat - Scan2pdf.



Scan2pdf je alat koji je dizajniran da automatski spoji skenirane stranice u PDF dokument. Scan2pdf koristi IrfanViewer za pretvorbu skeniranih dokumenata u PDF datoteke, zato morate i instalirati IrfanViewer prije korištenja Scan2pdf.

Download Scan2pdf

Oznake

3D (53) ADOBE (35) ALEXA (4) ANDROID (135) ANIMACIJE (36) ANTISPAM (7) ANTIVIRUS (125) APPLE (108) ARCHLINUX (6) AUDIO (62) AVATARI (7) BACKUP (26) BESPLATNO (1294) BING (11) BLACKBERRY (44) BLOGGER (36) BLU-RAY (7) BLUETOOTH (10) CD (25) CENTOS (4) CHAT (74) CHROME (83) CHROME-OS (10) CSS (12) DEBIAN (19) DIGG (6) DOWNLOAD (1175) DREAMWEAVER (5) DRIVERS (6) DVD (36) E-CARDS (23) E-KNJIGE (33) FACEBOOK (106) FAVICON (8) FEDORA (22) FILMOVI (53) FIREFOX (137) FIREWALL (7) FLASH (38) FLICKR (33) FONTOVI (21) FOTOAPARATI (9) FOTOGRAFIJA (9) GENTOO (3) GIMP (19) GLAZBA (1) GMAIL (161) GOOGLE (311) GPS (2) HACK (16) HRVATSKI (47) HTML (16) IEXPLORER (52) IGRE (131) IKONE (23) INSTAGRAM (3) INTERNET (792) IPAD (137) IPHONE (263) IPOD (170) JAVA (12) JAVASCRIPT (5) KAMERE (5) KODOVI (27) KOMPJUTERI (7) LAPTOPI (36) LINUX (406) MAC (205) MANDRIVA (8) MICROSOFT OFFICE (56) MOBITELI (376) MONITORI (7) MP3 (71) NEXUS-ONE (10) NEXUS-S (7) NINTENDO (7) NOKIA (49) OPENOFFICE (13) OPENSUSE (11) OPERA (44) ORKUT (12) PCLINUXOS (7) PHOTOSHOP (16) PICASA (20) PLAYSTATION (9) POZADINE (52) PRINTERI (9) PROGRAMI (1054) RAPIDSHARE (4) REDHAT (6) SCREENSAVERS (13) SEO (6) SKYPE (25) SLACKWARE (5) SLIKE (251) SMAJLICI (19) SONY-PSP (6) SUSE (3) TABLETI (2) TECHNORATI (3) THEMES (38) TITLOVI (6) TORRENT (5) TRIKOVI (50) TRIKOVI-SAVJETI (104) TV (25) TWITTER (46) UBUNTU (283) USB (94) VIDEO (217) VIRUSI (13) VLC-PLAYER (18) WINDOWS (809) WORDPRESS (29) XBOX (4) XBOX360 (6) YAHOO (45) YOUTUBE (138)