28 veljače, 2011

Igra Angry Farm je klonirani Angry Birds za BlackBerry

besplatne igre download angry farm blackberry mobiteli

Vrlo popularna iPhone igra Angry Birds je portana za Android, Windows, Mac OS ali ne i za BlackBerry mobilne telefone, i korisnici BlackBerryja još čekaju ovu igru da bude portana na njihove mobilne uređaje. Međutim u međuvremenu pojavio se klon igre Angry Birds za BlackBerry - Angry Farm. Igranje igre Angry Farm je skoro indentičan igri Angry Birds, osim što morate kontrolirati farme životinja, umjesto ptica i koje se natječu protiv lisica, a ne svinja.



Igra Angry Farm ima 30 nivoa i besplatnu nadogradnju, kompaktibilna je sa BlackBerry mobilnim uređajima koji pokreću BlackBerry OS 4.6 ili iznad.

Download igra Angry Farm za BlackBerry mobitele

27 veljače, 2011

DropPhox za iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 4

DropPhox za iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 4

DropPhox je aplikacija za iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 4 koja vam omogućava sinkronizaciju slika i videa sa besplatnim online backup servisom - DropBox. Naravno, morate imati i korisnički račun na DropBoxu. Ova aplikacija košta $1.99 i morate imati iOS 4.1 ili iznad.



Download DropPhox za iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 4

iSocialShare dijeli slike na Twitter i Facebook (Cydia aplikacija)

iSocialShare slike Twitter Facebook jailbroken iPhone 4 iPhone 3GS iPad

Ako ste jedan od onih koji uvijek slikaju sa iPhone i nakon toga odmah dijele slike na Twitteru i Facebooku, onda iSocialShare je za vas vrlo važna Cydia aplikacija. iSocialShare je mala aplikacija za dijeljenje slika iz iPhone na Facebook i Twitter. Kad instalirate iSocialShare na vaš jailbroken iPhone 4, iPhone 3GS ili iPad dodaće se gumb u obliku oblaka desno dolje u modu za gledanje slika. iSocialShare zahtjeva jailbroken iPhone sa iOS 4.0 ili iznad. iSocialShare je komercijalan i dostupan je preko BigBoss repozitorija za $1.99.





Novi Macbook Pro 2011 značajke i cijene

Novi Appleovi Macbook Pro 2011 značajke i cijene

Novi Appleovi Macbook Pro 2011 značajke i cijene:



13-inch MacBook Pro - cijena: $1,199
* 2.3GHz Dual-Core Intel Core i5
* Intel HD Graphics 3000 grafička kartica
* 230 GB tvrdi disk

13-inch MacBook Pro - cijena: $1,499
* 2.7GHz Dual-Core Intel Core i5
* Intel HD Graphics 3000 grafička kartica
* 500 GB tvrdi disk

15-inch MacBook Pro - cijena: $1,799
* 2.0 GHz Quad-Core Intel Core i7
* AMD Radeon HD 6490M grafička kartica
* 500 GB tvrdi disk

15-inch MacBook Pro - cijena: $2,199
* 2.2 GHz Quad-Core Intel Core i7
* AMD Radeon HD 6750M grafička kartica
* 750 GB tvrdi disk

17-inch MacBook Pro - cijena: $2,499
* 2.2 GHz Quad-Core Intel Core i7
* AMD Radeon HD 6750M grafička kartica
* 750 GB tvrdi disk

25 veljače, 2011

Download Avast 6 Antivirus

Download Avast 6 Antivirus besplatni antivirusni programi

Nakon početne runde beta testiranja, Avast 6 Antivirus je spreman za download. Nova ažurirana verzija jednog od najboljih i besplatnih antivirusnih rješenja je još snažnija sada u obrani na viruse. Ona sada zapošljava Sandboxing, značajka koja omogućuje vašem računalu za pokretanje nepoznatih i nepouzdanih programa u izoliranim prostoru gdje oni ne mogu naškoditi vašem operativnom sustavu ili podacima.



Također u plaćenoj verziju Avast, tu je nova značajka SafeZone (sigurna zona) koja je dizajnirana za povećanu zaštitu vaših podataka kada ih prenesete na banke i druge web stranice sa transakcijama. Avast 6 je kompatibilan je sa 32-bit i 64-bit verzijama sustava Windows XP, Vista i Windows 7.

Download Avast 6 Antivirus

24 veljače, 2011

23 veljače, 2011

Download Windows 7 SP1 RTM.ISO

Download Windows 7 SP1 RTM.ISO
Dok su se kopije Windows 7 SP1 RTM počele širiti na torrent stranicama prošli tjedan, Microsoft je tek sada objavio direktni download link Windows 7 SP1 RTM za x86 i x64.



Download direktni link Windows 7 SP1 RTM (ISO datoteka)

Emoji Free, besplatni smajlići za iPhone, iPod, iPad

Emoji Free, download besplatni smajlići za iPhone, iPod, iPad

Emoji Free je besplatna aplikacija za iPhone, iPod Touch, iPad koja omogućuje dodavanje smajlića vašim tekstualnim bilješkama, porukama i e-mailovima. Zahtjev iOS 3.0 ili kasniji.



Download Emoji Free za iPhone, iPod, iPad

22 veljače, 2011

Najbolji način gledanja videa online

RadBox online bookmark video

RadBox je korisna besplatna web aplikacija koja vam omogućuje označavanje web videa iz svih popularnih stranica. Možete gledati ta videa kasnije iz jedne centralne lokacije.

Radbox trenutno podržava sve popularne video web stranice uključujući YouTube, Facebook, Digg, Vimeo, Google Buzz, Google Videos, Yahoo! Video, Yahoo! Movies, WordPress TV, College Humour, CNN, TED, Hulu, Metacafe, DailyMotion, Blip.tv, Megavideo, Livestream, GameTrailers.com, TechCrunch TV, $99 Music Videos, ABC News, Washington Post, National Geographic, itd.



Kad pogledate video, možete ga izbrisati iz Radbox ili ga premjestiti u arhivu.

Video na YouTube:



Download igra Briškula za iPhone, iPod Touch, iPad

Download talijanska igra Briškula (Briscola) za iPhone, iPod Touch i iPad

Poznata talijanska igra Briškula (Briscola) za iPhone, iPod Touch i iPad vam omogućuje igranje protiv kompjutera ili prijatelja (putem Wi-Fi, Bluetooth, ili na isti uređaj), izbor 7 tipova karata, 3 nivoa teškoće, 3 tipa izazova.



Igra je jednim djelom besplatna i kompaktibilna je sa iPhone, iPod Touch i iPad. Zahtjev iOS 3.0 ili noviji.

Download talijanska igra Briškula (Briscola) za iPhone, iPod Touch i iPad

21 veljače, 2011

Flash video više se ne čuva u /tmp direktoriju

Flash video više se ne čuva u /tmp direktoriju
Izlaskom Adobe Flash 10.2 za Linux, flash video datoteke (FLV datoteke) više se ne čuvaju u /tmp direktoriju.



Nove lokacije za Firefox:
.mozilla/firefox/profile/Cache

Google Chrome:
.cache/google-chrome/Cache

19 veljače, 2011

Napredna sigurnost u prijavi vašeg Google korisničkog računa

2-step verification ili 2 koraka provjere zahtijeva 2 nezavisna faktora za autentifikaciju, slično kao što možete vidjeti na web stranici bankarstva: lozinku + broj dobivenih iz telefona. Tijekom sljedećih nekoliko dana, vidjet ćete novi link na postavkama koja izgleda ovako:

Napredna sigurnost u prijavi vašeg Google korisničkog računa

Jednom kad omogućite "2-step verification", vidjet ćete dodatnu stranicu koja vas pita za broj kada se prijavite na svoj korisnički račun. Nakon unosa vaše lozinke, Google će vas nazvati, poslati SMS poruku ili dati izbor da generirate kod za sebe koristeći mobilnu aplikaciju za vaš Android, BlackBerry ili iPhone. Izbor ovisi o vama.

Napredna sigurnost u prijavi vašeg Google korisničkog računa

U sljedećem koraku za sigurnost vašeg Google korisničkog računa se zahtjeva kombinacija od 2 stvari što znate: vaše korisničko ime i lozinka + telefon. Možete izabrati i opciju "Remember verification for this computer for 30 days" i nemorate ponovno unijeti kod za sljedećih 30 dana.





12 novih formata u Google Docs pregledniku

Google Docs formati

Dodano je 12 novih formata datoteka u Google Docs pregledniku: Microsoft Excel (.XLS and .XLSX), Microsoft PowerPoint 2007 / 2010 (.PPTX), Apple Pages (.PAGES), Adobe Illustrator (.AI), Adobe Photoshop (.PSD), Autodesk AutoCad (.DXF), Scalable Vector Graphics (.SVG), PostScript (.EPS, .PS), TrueType (.TTF) i XML Paper Specification (.XPS).



U Gmailu ovi tipovi privitaka će prikazivati link "View", i klikom na link otvoriti će se Google Docs preglednik.

Kako je počeo rat na mom otoku - hrvatski film

Kako je počeo rat na mom otoku - hrvatski film

Kako je počeo rat na mom otoku - hrvatski film

Redatelj: Vinko Brešan
Scenarist: Ivo Brešan, Vinko Brešan
Glumci: Vlatko Dulić, Ljubomir Kerekeš, Ivan Brkić, Predrag Vušović, Ivica Vidović, Božidar Orešković, Matija Prskalo, Senka Bulić, Leon Lučev

Film "Kako je počeo rat na mom otoku", prvijenac redatelja Vinka Brešana, proizveden u Dramskom programu Hrvatske televizije i ovjenčan svim važnijim nagradama na Puli '96, potpuno je osvojio hrvatsko gledateljstvo, a i susjedne države. Filmska komedija koju je vidjelo više od 200.000 gledatelja predstavljala je tada ohrabrenje za hrvatsku kinematografiju, jer je snimljena s malim sredstvima, provokativno i aktualno.
Priča započinje kad na jedan mali otok na Jadranu dolazi Blaž Gajski. On je otac vojnika koji je tu na odsluženju vojnog roka u JNA i želi svog sina na svaki način izvući iz vojarne. No, stanje na otoku je napeto. Major Aleksa, gotovo potpuno ludi zapovjednik vojarne, minirao je skladišta i prijeti da će cijeli otok dignuti u zrak...



Video na YouTube:



18 veljače, 2011

Uhvatite screenshot sliku u iPhone i iPod Touch

kako uhvatiti screenshot slike iPhone iPod Touch trikovi

Ne trebate niti jednu aplikaciju, za uhvatiti screenshot sliku u iPhone 2.0, iPhone 3G (po defaultu koristi firmware softver verziju 2.0) i iPod Touch 2.0, jednostavno slijedite ovaj trik:



- pritisnite istovremeno gumb "Home" i gumb za isključenje/uključenje/pripravno stanje
- ekran Apple uređaja će bljesnuti i slika će se automatski sačuvati u PNG formatu u foto albumu

ImTOO iPod Computer Transfer

ImTOO iPod Computer Transfer

ImTOO iPod Computer Transfer je program za Windows koji omogućuje kopiranje, sinkronizaciju i backup datoteka iz PC u iPod i obrnuto. Ostale značajke: možete upravljati sa nekoliko iPod/iPhone uređaja odjednom, transfer datoteka iz iPoda u iPhone i slično, mogućnost upravljanja kao prijenosni hard disk (za iPhone), podržava sve iPod, iPhone uređaje i bilo koje verzije iTunes.



Download ImTOO iPod Computer Transfer

17 veljače, 2011

LG Optimus 3D mobilni telefon

LG Optimus 3D mobilni telefon Android

Nedavno, LG je službeno najavio 3D smartphone na Mobile World Congress 2011 u Barceloni. LG Optimus 3D radi na Android 2.2 (Froyo) operativnom sustavu, ali to će kasnije biti ažurirano na Android 2.3 (Gingerbread) OS.



Značajke:
- 4.3 inčni 3D WVGA zaslon
- 480x800 rezolucija
- 1 GHz Dual-Core i Dual-Channel TI OMAP4 procesor
- Android 2.2 OS (nadogradivo na Android 2.3)
- Wi-Fi veza
- 5 MP kamera
- 1080p video snimanje i playback u 2D
- 720p video snimanje i playback u 3D
- HSPA+
- HDMI 1.4
- DLNA veza
- 3.5 mm slušalice
- 4 GB LP DDR2
- 8 GB memorije
- 1500 mAh baterija

16 veljače, 2011

Download besplatni program Shotty

Download besplatni program Shotty
Shotty je odlični besplatni program za hvatanje ekrana koji radi screenshot slike cijelog desktop ekrana, otvorenih prozora ili određenih djelova na ekranu. Također podržava i mod kašnjenja, idealan za otvorene izbornike, isl.



Shotty podržava i prijenosnu instalaciju tako ga možete nositi na USB sticku.

Download besplatni program za Windows - Shotty

12 veljače, 2011

Google Translate za iPhone - glas u tekst

Google Translate za iPhone

Google Translate aplikacija je sada dostupna za sve iOS uređaje (iPhone, iPod Touch, iPad) preko Apple iTunes App Store. Još od kolovoza 2008. godine, alat je dostupan kao besplatna web aplikacija koja je podržana ulazno kao tekst. Odsada Google Translate za iPhone podržava ulazno i glas 15 jezika, a izlazno više od 50 jezika baš kao i web aplikacija.



GoogleMobile blog

10 veljače, 2011

Internet Explorer 9 RC za Windows 7 32-bit i 64-bit

download Internet Explorer 9 RC za Windows 7 32-bit i 64-bit

Čini se da je Microsoft u tišini objavio Internet Explorer 9 RC za Windows 7. Neke od novih značajki: poboljšani tabovi i poboljšano korisničko sučelje u adresnoj traci, zaštita praćenja i privatnost, sposobnost za blokiranje ActiveX kontrola, poboljšanja performansi sa sljedećim rezultatima testiranja:
1. Acid 3 test - 95/100
2. Acid 2 test - čini ispravno
3. HTML5test.com - 116/300



Video na YouTube:



Download Internet Explorer 9 RC Windows 7 32-bit
Download Internet Explorer 9 RC Windows 7 64-bit

Apple iTunes iD bez unosa informacija kreditnih kartica

Kako kreirati Apple iTunes iD bez unosa informacija kreditnih kartica

Kako kreirati Apple iTunes iD bez unosa informacija kreditnih kartica da bi skidali besplatne aplikacije i igre za vaše iOS uređaje (iPhone, iPod Touch, iPad)?

Sljedite ovaj trik:



- pokrenite iTunes (PC)
- kliknite na "App Store" koji se nalazi na vrhu (ovo će vas odvesti na stranicu gdje možete vidjeti aplikacije i igre)
- na desnoj strani se nalaze najskidanije plaćene i besplatne aplikacije i igre
- na neku besplatnu aplikaciju (npr. Skype) kliknite na ikonu "Free"
- pojaviti će se novi pop-up prozor, koji vam omogućuje kreiranje Apple iTunes iD korisničkog računa
- kliknite na "Create New Account"
- prihvatite uvjete i idite dalje "Continue"
- unesite korisničko ime (vaš e-mail) i lozinku, također ispunite i ostalo u formi i idite na sljedeću stranicu
- primijetiti ćete da vam ne treba da unesete podatke o kreditnoj kartici i jednostavno odaberite "None" za nastavak

Kako kreirati Apple iTunes iD bez unosa informacija kreditnih kartica

I to je to. :-)
(Ako vam nije jasan ovaj postupak, javite se komentarom.)

09 veljače, 2011

Adobe Flash Player 10.2 za Windows, Linux i Mac

Adobe Flash Player 10.2 za Windows, Linux i Mac
Adobe je izdao Flash Player verziju 10.2 koja sadržava nekoliko ispravljenih bugova i neke nove značajke.



Flash Player 10.2 podržava full screen mod čak i ako radite sa više monitora - to znači da možete gledati video u full screen modu na jednom zaslonu i raditi nešto drugo na drugom zaslonu. Druga velika značajka je Stage Video. Flash Player može sada pokretati HD video dok koristite manje CPU resurse. Google već radi na podršci Stage Video pokretanja na YouTube.com i kada to završi moći ćete gledati 1080p videa bez utjecaja na performanse sustava.

Download Adobe Flash Player 10.2 za Windows, Linux i Mac

08 veljače, 2011

Prioritetni sandučić u Gmail za mobitele

Prioritetni sandučić u Gmail za mobitele

Do danas prioritetni sandučić je bio dostupan samo za desktop i Android mobilne uređaje. Sada, kad namjestite prioritetni sandučić u desktop verziji Gmaila, vidjeti ćete sekciju prioritetnog sandučića kad posjetite gmail.com iz vašeg mobilnog web preglednika i kliknete na ekran izbornika. Također ćete vidjeti važnost znakova u vašoj mapi pristigle pošte, tako da možete brzo prepoznati koje su poruke važne.



Ova značajka je dostupna za mnoge mobilne web preglednike koji podržavaju HTML5, kao npr. uređaji koji pokreću Android 1.5+ i iOS 3+.

06 veljače, 2011

LG Optimus 2X P990 mobitel

LG Optimus 2X P990 mobitel

U srcu ovog modela kuca NVIDIA Tegra 2, dvojezgreni grafički procesor takta 1 GHz i visoke učinkovitosti. 3D performanse novog modela udvostručene su u odnosu na prethodnu generaciju. Optimus 2X odlikuje se i nižom potrošnjom energije, višim radnim sposobnostima, integriranim kontrolorom memorije te memorijskom podrškom za DDR2. Dodirni 4-inčni zaslon WVGA i preglednik reagiraju nevjerojatno brzo, a istovremeno, bez ikakvih poteškoća, moguće je igrati igre i izvršavati više zadataka istovremeno (multitasking). Mobitel LG Optimus 2X može upravljati s dva prikaza istovremeno. Kada je, primjerice, priključen na HD televizor, njegove funkcije HDMI zrcaljenje, akcelerometar te detekcija pokreta omogućuju njegovo korištenje kao igraće konzole. Ugrađena memorija od 8 GB može se proširiti s dodatna 32 GB pomoću microSD memorijske kartice. Uz glavnu kameru razlučivosti 8 MP, tu je i 1.3 MP prednja kamera. Glavnom kamerom možete snimati video zapise od 1080p te ih reproducirati na televizoru u full HD razlučivosti. Optimus 2X dolazi s operativnim sustavom Android 2.2 Froyo, kojeg će u bliskoj budućnosti biti moguće nadograditi u operativni sustav 2.3 Gingerbread.





PC iPod, sve-u-jedan program za transfer i pretvorbu

Download PC iPod za Windows

PC iPod je program za Windows 7/Vista/XP/2000 koji omogućuje kopiranje glazbe i filmova iz iPoda u PC i obrnuto. Podržava sve iPod, iTouch i iPhone uređaje. Kopiranje iz kompjutera u iPod se radi samo sa jednim klikom. Ostale značajke: iPod audio i video konverzija (pretvara video datoteke u MP4, a audio datoteke u MP3 - ova značajka podržava i iPad), izdvajanje audia od videa za iPod, jedan klik za backup, jednostavno organiziranje i uređivanje playlista, pristup iPhone datotekama.



Download PC iPod za Windows 7/Vista/XP/2000

Što je CDAC11BA.exe

Što je CDAC11BA.exe
CDAC11BA.exe nije spyware ili virus, CDAC11BA.exe je proces koji se pokreće kao dio Macrovision Real Time Streaming (RTS) servisa. Koristi ga nekoliko programa koje ste nedavno instalirali: AutoCAD, 3DS Max, Adobe CS, isl.



Dakle, CDAC11BA.exe je potreban za rad navedenih programa (AutoCAD, 3DS Max, Adobe CS) i nije ga potrebno uklanjati.

05 veljače, 2011

Download Fring 2.4.3.2 za Android mobitele

Download Fring 2.4.3.2 za Android mobitele Google Nexus S

Fring je objavio veliki update za vlasnike Android mobilnih telefone. Fring omogućuje korisnicima video pozive, glasovne pozive i chat.

Fring verzija 2.4.3.2 je puno bolja nego prije i korisnicima pomaže otkriti novi svijet video poziva, glasovnih poziva i chata. Android korisnici mogli primijetiti na ukupnom poboljšanju softvera koji je uvelike poboljšan.

Nove značajke: nove obavjesti za propuštene pozive i chat, aktivne bilješke za sve Fring aktivnosti (glasovni pozivi, novi prijatelji, chat, video pozivi, povjest, sustavne poruke, itd.), značajna audio poboljšanja, podrška za Gingerbread (Android 2.3), kompletno podržava Google Nexus S.



Video na YouTube:



Za download, posjetite Android Marketplace [Fring Blog].

Android Market webstore

Android Market webstore

Google je konačno pokrenuo Android Market na webu. Trenutno se nalazi 7 kategorija za igre i 26 različitih kategorija za aplikacije. Možete vrlo jednostavno pretraživati različite aplikacije, i možete ih instalirati na vaš Android mobilni telefon. Android Market pokazuje istaknute, glavne plaćene i besplatne aplikacije na početnoj stranici.





Obavjesti na desktopu za e-mail i chat Gmail poruke

Obavjesti na desktopu za e-mail i chat Gmail poruke

Za samo Google Chrome korisnike dodana je nova značajka u Gmail Labs - obavjesti na desktopu za e-mail i chat Gmail poruke. Nove e-mail i chat Gmail poruke se prikazuju u pop-up prozoru.



Obavjesti na desktopu za e-mail i chat Gmail poruke

04 veljače, 2011

Ikona nepročitane e-mail poruke u Gmail Labs

Ikona nepročitane e-mail poruke u Gmail Labs

Dodana je nova ikona za nepročitane e-mail poruke u Gmail Labs. Ona ugrađuje broj nepročitanih e-mail poruka koje imate.



Da bi omogućili ovu značajku idite u Gmail Labs tab u "Settings", i kliknite na "Save Changes" gumb. Ova značajka radi samo u Chrome (verzija 6 i iznad) i Firefoxu (verzija 2 i iznad).

Printanje iz mobitela sa Gmail i Google Cloud Print

Printanje iz mobitela sa Gmail i Google Cloud Print

Recimo da ste na putu i trebate isprintati neki važan e-mail privitak za posao. Možete to uraditi sa Gmail za mobitele i Google Cloud Print - servis koji vam omogućuje printanje iz bilo koje aplikacije na bilo kojem sustavu, uređaju ili pregledniku bez instaliranja drivera.



Za početak morate spojiti vaš printer sa Google Cloud Print, zatim idite na gmail.com na vašem mobilnom web pregledniku u iPhone ili Android i izaberite "Print" iz padajućeg izbornika u gornjem desnom uglu. Također možete kliknuti na "Print" koji se nalazi do e-mail privitka kao što su PDF ili DOC dokumenti.

03 veljače, 2011

Tražite Gmail Labs značajke sa tražilicom

tražilice za Gmail Labs

Dodana je funkcija tražilice za Gmail Labs kako bi olakšalo traženje određenih značajki. Nakupila se već lista od preko 50 Gmail Labs značajki pa je već postalo malo teže tražiti određene značajke.





Oznake

3D (53) ADOBE (35) ALEXA (4) ANDROID (135) ANIMACIJE (36) ANTISPAM (7) ANTIVIRUS (125) APPLE (108) ARCHLINUX (6) AUDIO (62) AVATARI (7) BACKUP (26) BESPLATNO (1294) BING (11) BLACKBERRY (44) BLOGGER (36) BLU-RAY (7) BLUETOOTH (10) CD (25) CENTOS (4) CHAT (74) CHROME (83) CHROME-OS (10) CSS (12) DEBIAN (19) DIGG (6) DOWNLOAD (1175) DREAMWEAVER (5) DRIVERS (6) DVD (36) E-CARDS (23) E-KNJIGE (33) FACEBOOK (106) FAVICON (8) FEDORA (22) FILMOVI (53) FIREFOX (137) FIREWALL (7) FLASH (38) FLICKR (33) FONTOVI (21) FOTOAPARATI (9) FOTOGRAFIJA (9) GENTOO (3) GIMP (19) GLAZBA (1) GMAIL (161) GOOGLE (311) GPS (2) HACK (16) HRVATSKI (47) HTML (16) IEXPLORER (52) IGRE (131) IKONE (23) INSTAGRAM (3) INTERNET (792) IPAD (137) IPHONE (263) IPOD (170) JAVA (12) JAVASCRIPT (5) KAMERE (5) KODOVI (27) KOMPJUTERI (7) LAPTOPI (36) LINUX (406) MAC (205) MANDRIVA (8) MICROSOFT OFFICE (56) MOBITELI (376) MONITORI (7) MP3 (71) NEXUS-ONE (10) NEXUS-S (7) NINTENDO (7) NOKIA (49) OPENOFFICE (13) OPENSUSE (11) OPERA (44) ORKUT (12) PCLINUXOS (7) PHOTOSHOP (16) PICASA (20) PLAYSTATION (9) POZADINE (52) PRINTERI (9) PROGRAMI (1054) RAPIDSHARE (4) REDHAT (6) SCREENSAVERS (13) SEO (6) SKYPE (25) SLACKWARE (5) SLIKE (251) SMAJLICI (19) SONY-PSP (6) SUSE (3) TABLETI (2) TECHNORATI (3) THEMES (38) TITLOVI (6) TORRENT (5) TRIKOVI (50) TRIKOVI-SAVJETI (104) TV (25) TWITTER (46) UBUNTU (283) USB (94) VIDEO (217) VIRUSI (13) VLC-PLAYER (18) WINDOWS (809) WORDPRESS (29) XBOX (4) XBOX360 (6) YAHOO (45) YOUTUBE (138)