05 lipnja 2010

Odmor? Budite u tijeku uz Hotmail

12:59 by download-HR ·
Kategorije: , ,
Ostanite u kontaktu dok ste na putu
Želite jednostavno ostati u kontaktu, čak i kada ste daleko? Prije nego što odete, postavite pravila za e-poštu u usluzi Windows Live Hotmail tako da poruke idu u određene mape u ulaznoj pošti. Tako ćete brzo pronaći željene poruke.Putujete s prijateljima? Uskladite se
Grupni razgovor u programu Windows Live Messenger odličan je način za izravnu razmjenu brojeva letova, logistike i planova u posljednji trenutak.

Povedite prijatelje sa sobom
Budite u tijeku, čak i kad ste na putu. Poruke iz usluge Hotmail i svi vaši kontakti mogu uvijek biti pri ruci na vašem mobilnom telefonu – kad god ih trebate. Čak i pod suncobranom na plaži.

Dijelite fotografije s putovanja dok razgovarate
Kada se vratite kući, odmah podijelite fotografije s putovanja pomoću programa Windows Live Messenger. Slike možete povući i ispustiti izravno u prozor za razgovor i tako još dugo dijeliti uspomene.

Napravite i podijelite film o svom odmoru
Jeste li znali da možete jednostavno stvoriti filmove i dijaprojekcije od fotografija i videozapisa s putovanja te ih lako podijeliti s osobama koje odaberite? Windows Live Movie Maker sve će povezati u cjelinu. Samo pripremite kokice.

Izvor: Windows Live newsletter

0 komentara:

Objavi komentar

Popularno

Arhiva