27 lipnja 2010

iTunes alternative za Linux

21:17 by download-HR ·
Kategorije: , , ,
iTunes je besplatni program za upravljanje vaše kolekcije glazbe i sinkroniziranje glazbe, videa, aplikacija, itd. sa vašeg računala na vaš iPod i iPhone, i obrnuto. iTunes je dostupan samo za Windows i Mac. Linux korisnici bi trebali koristiti neke alternative koje bi im pomogle u upravljanju sa njihovih iPod i iPhone uređajima.1. Amarok je player glazbe za Linux. Omogućuje vam upravljanje kolekcije glazbe, slušanje Internet radia, kreiranje playlista, itd. Prijenos datoteka između vašeg računala i iPoda je vrlo jednostavno. Amarok trenutno podržava iPhone, iPod Touch, iPod Nano 5G i ostale iPod modele.

2. Banshee je vrlo moćni open source media player za Linux. Banshee trenutno podržava Android, iPod, i ostale uređaje.

3. gtkpod je besplatni program koji podržava iPod Mini, iPod Photo, iPod Shuffle, iPod Nano i iPod Video, dok iPhone i iPod Touch ne podržava.

4. YamiPod je besplatni program koji podržava iPod Mini, iPod Photo, iPod Shuffle, iPod Nano i iPod Video, dok iPhone i iPod Touch ne podržava. Neke od značajki: automatsko prepoznavanje iPoda, Last.fm podrška, upload RSS, podrška za više iPod uređaja,...0 komentara:

Objavi komentar

Popularno

Arhiva