05 veljače 2009

Nova sezona, novosti u usluzi Windows Live

16:32 by download-HR ·
Kategorije: , ,
Windows Live™ vaše je jedinstveno i praktično mjesto za e-poštu, razgovor, dijeljenje fotografija i datoteka koje stvorite, pisanje bloga, a možete i u trenu vidjeti što rade vaši prijatelji. Usluga je sada bolja nego ikada. U nastavku saznajte više o tome kako ostati u kontaktu s ljudima i stvarima do kojih vam je zaista stalo.Windows Live ima sve:
Ne morate tražiti različite programe kako biste obavili sve svoje zadatke na mreži. Sve što vam treba za komunikaciju i organizaciju — e-pošta, kalendar, izravno dopisivanje, fotografije i više — već je dostupno s uslugom Windows Live Essentials. I sve je besplatno.

Jednostavno dijeljenje fotografija:
Windows Live pruža vam brojne načine za dijeljenje fotografija s prijateljima i obitelji. U Messengeru možete jednostavno dijeliti fotografije dok razgovarate tako da kliknete gumb Datoteke. Velike fotografije — ili više njih istovremeno — možete dijeliti s kim god želite pomoću usluge Windows Live SkyDrive™, vašeg besplatnog mjesta za pohranu na mreži (25 GB).

Okupite svoju grupu na mreži:
Bilo da se radi o nogometnom timu, klubu ljubitelja knjige ili samo dobrim prijateljima i članovima obitelji, vaša se grupa iz stvarnog života može okupljati na mreži u usluzi Windows Live Grupe. Objavite događaje i fotografije, raspravljajte o najnovijim događajima ili samo uputite pozdrav — sve u privatnosti vlastite besplatne web-stranice.

Započnite razgovor:
Pisanje bloga odličan je način da prijateljima i obitelji javite što radite - i o čemu razmišljate - a u usluzi Windows Live Spaces možete jednostavno pokrenuti svoj blog. Možete i dodati fotografije i video zapise te pogledati komentare, sve u samo nekoliko klikova.

Izvor: Windows Live Hotmail Newsletter

0 komentara:

Objavi komentar

Popularno

Arhiva