21 rujna 2008

Suzbijanje neželjene pošte (SPAM) sa slobodanom e-mail adresom

23:28 by download-HR ·
Kategorije: , ,
besplatni antispam

Davatelji slobodne ili privremene e-mail usluge daju vam e-mail adrese koje istječu nakon nekoliko sati ili minuta nakon što ih kreirate. Korištenje ove e-mail adrese, mogu se obavljati prijave za ne tako važne registracije za koje je potrebna provjera e-mail adrese. Kada završi verifikacija, možete jednostavno odbaciti tu e-mail adresu.

Ovo će vam pomoći u borbi protiv neželjene pošte (SPAM) kao mnoge stranice mogu dijeliti vaše osobne podatke sa njihovim sponzorima da vam šalju promotivne e-mailove itd. koje su dosta neugodna kad stignu u primarni mailbox.

Postoje 2 besplatna servisa navedena u nastavku koji daju privremene e-mail adrese:1. GuerrillaMail dostavlja e-mail adresu za 15 minuta i e-mail adresa je nasumično generirana. Možete zahtijevati više vremena ako je potrebno. Kada završite, možete samo zatvoriti prozor web preglednika i vaša privremena e-mail adresa je nestala.
No more Spam! - Guerrillamail.com

2. MintEmail pruža automatski generiranu e-mail adresu za 4 sata. U korist ove usluge je da automatski provjerava ima li nove pošte i to pomoću AJAX i može automatski kliknuti na kontrolu linkova poslanih u e-mail.

0 komentara:

Objavi komentar

Popularno

Arhiva